|

Dansuitdaging met Gio Kemper: Onze muziekvideo ‘In het midden’

In September 2021 bracht Gio Kemper zijn hitsingle “In het Midden” uit. Het liedje was meteen een succes, en werd al snel een virale sensatie. Om het liedje te promoten organiseerde Gio een dansuitdaging.

Hij daagde dansers over heel België uit om de choreografie op het liedje te improviseren en dansen en video’s van zichzelf te maken waarop ze de choreografie uitvoeren. De respons was ongelofelijk, en de dansuitdaging kreeg wijdverbreide media-aandacht. Heel wat dansscholen deden mee aan de challenge.

Wie is Gio Kemper?

Gio is geboren in Leiden en is danser, zanger en acteur. Hij volgde een professionele dansopleiding in Amsterdam.

Gio Kemper heeft in de loop der jaren in veel musicals gespeeld, o.a. Oliver!, Peter Pan, The Lion King, Kadanza en De Kleine Zeemeermin. Hij is ook op televisie te zien in series als Nachtwacht (Studio 100) en in de Ketnetband.

Gio Kemper bij Ndigo
Gio Kemper: Zanger, Acteur en Danser

Naast zijn acteerrollen is Gio ook een getalenteerd danser – hij was een finalist in So You Think You Can Dance. Misschien ken je hem ook als de duiker uit ‘The Masked Singer’? Hij haalde de tweede plaats toen.

Deze getalenteerde duizendpoot bracht vorig jaar zijn single ‘In het midden’ uit. Op deze muziek gingen we zijn dans challenge aan.De Challenge

Ndigo Gio Kemper Shoot
Ndigo dansers tijdens de opnames in Roeselare

Gio Kemper gaf de dansers een kans om zijn bewegingen te zien en te leren uit de originele videoclip. Deze uitdaging gaf de deelnemers ook de kans om hun eigen creativiteit te tonen en het liedje op hun eigen manier te interpreteren.

Ndigo Gaat De Uitdaging Aan

Gio Kemper Workshop 13
Gio Kemper met de dansers in de studio

De Ndigo dansers gingen ervoor en namen deel aan de dans challenge van Gio Kemper. We maakten een prachtige videoclip op zijn hit ‘In het midden’. 

Ons team besloot de uitdaging extra pit te geven door onze eigen interpretatie van Gio’s moves toe te voegen. De filmset werd De Kleine Bassin in Roeselare vlakbij Ndigo. Met heel wat dansers van verschillende leeftijden gingen we filmen op deze toffe locatie in Roeselare.

We zongen en dansten er op los en beleefden tonnen plezier! De video werd gemonteerd tot een pareltje. En ja hoor, de Ndigo inzending werd geselecteerd door Gio! De dansers waren ontzettend blij en keken al uit naar de beloning!

Samen dansen met Gio Kemper

Als beloning kwam Gio Kemper op bezoek in de studio van Ndigo. We genoten van een toffe workshop. Gio is heel sympathiek en is een volleerd dansdocent. De muziek ‘In het midden’ schalde door de de muziek boxen. Deze keer leerden we de originele choreografie uit de videoclip.

De dansers beleefden een heel fijne en uitdagende workshop. Achteraf was er nog tijd om leuke foto’s te maken samen met Gio. Dit was een TOP evenement om nooit te vergeten!

Gio Kemper geeft een workshop in Ndigo

Waarom workshops met gastdocenten volgen bij Ndigo?

Ndigo vindt het belangrijk om de dansers te laten leren van verschillende gastdocenten. Zo komen de dansers in contact met verschillende stijlen en invloeden. Geregeld komen er nieuwe gastdocenten uit de professionele wereld over onze Ndigo dansvloer om de dansers te prikkelen met nieuwe ideeën, tips en choreografieën!

Dansers moeten de kans krijgen om van gastdocenten en choreografen te leren, want die kunnen nieuwe en opwindende ideeën aanreiken om dansers te helpen groeien als kunstenaars.

Gastdocenten en choreografen kunnen van verschillende achtergronden komen, zodat ze verschillende technieken en stijlen met de dansers kunnen delen.

Level up je skills als danser

Workshops met gastdocenten kunnen dansers helpen hun horizon te verbreden en nieuwe dingen te leren, waardoor ze betere dansers worden. Bovendien kan het een leuke en inspirerende ervaring zijn om van gastdocenten en choreografen te leren, wat kan helpen de dansers gemotiveerd te houden.

De workshops zijn echte wisselwerking van danspassen, meningen en ervaringen. Zo creëren we een ‘community’ waarin we op een respectvolle manier tussen docent en danser kunnen samenwerken.

Foto Galerij: Gio Kemper met de dansers

Samenvatting

Gio Kemper is zo’n geweldig voorbeeld! Bedankt Gio voor deze TOP ervaring!

We deden graag mee aan Gio Kemper’s dans challenge! Onze videoclip op zijn hit ‘In het midden’ werd op locatie gefilmd en werd prachtig. We wonnen zelfs de uitdaging! We leerden de echte choreografie uit de muziekvideo.

De dansers kregen de kans hun favoriete idool te ontmoeten en vonden het prachtig. Gio Kemper is een volleerd danser en zanger. Hij was erg sympathiek en de dansers hadden een geweldige tijd door van hun idool te leren.

Bekijk de foto’s en video beelden in deze blog! We hopen dat je er net zoveel plezier aan beleeft als wij aan het maken ervan! Laat het ons weten in de commentaren en schrijf je in op ons Youtube Kanaal. Thanks!

Luister op Spotify: In Het Midden van Gio Kemper

Similar Posts