Welkom bij Ndigo

We zijn een ervaren en professionele dans- en yogaschool met een passie voor mensen begeleiden. Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze studio’s.

onze klanten

Mooie woorden

Geliefd door hen, geliefd door jou.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
De tijd, het geloof, de energie en de liefde die jullie in het begeleiden van de kinderen steken is bewonderingswaardig!

“Ongelooflijk ‘dank je wel’ om onze meid de kans te geven om alweer een nieuwe, unieke ervaring te beleven en haar, samen met alle andere dansertjes, te laten stralen. Ze vond het fantastisch!”

Isabel Delanote

Roeselare

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Wat een wervelend spektakel. Wat een feest van kleur en licht. Welke prachtige beelden.

Wat een enthousiasme en blijheid bij jullie toptalenten en ook bij die kinderen die gewoon houden van dansen. Wat een massa kinderen stond daar op het eind op het podium. Wat voor variatie in dansstijlen. Hoe knap zat die show ook inhoudelijk in elkaar. Jullie kiezen duidelijk niet voor goedkoop commercieel succes maar gaan op zoek naar diepere waarden en vernieuwing. Proficiat voor jullie en gans het team, proficiat voor alle kinderen, leuk dat iedereen aan bod kon komen”

Tom De Coninck

Roeselare

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Ons zoontje komt met veel plezier naar de les Mini Move voor kleuters.

“ Hij kijkt er de hele week naar uit, zelfs als hij ziek is, zou hij willen gaan. We zien dat hij geniet van de activiteiten in de les. Het is voor ons heel leuk om te beseffen dat de kinderen zo goed mee doen met de dansen en zo ontspannen en stil zijn tijdens de Yoga op het eind van de les. Een aanrader!”

Larissa

Beitem

onze missie

LEUK OM JE TE ONTMOETEN

Een plaats waar je je thuis voelt en zorgeloos kan genieten van waardevolle dans en yoga lessen in het hart van Roeselare en Beitem. De persoonlijke aanpak en de passie voor het vak zijn een kenmerk bij Ndigo.

​Zoek je jouw ideale dansles in onze dansschool? Wil je vooral veel FUN en recreatief dansen, of dieper ingaan op danstechniek? Ons hoog bekwaam docententeam brengt hun passie over tijdens het doceren van gevarieerde stijlen zoals BalletJazzModernFunk en Hiphop stijlen.

Heb je interesse in yoga in onze yogastudio? Wil je je geest en lichaam in balans brengen? Ontdek jezelf en onthaast in onze Yoga Flow lessen. Yogalessen zijn toegankelijk voor elk niveau.

We verwelkomen je van harte!

Tevreden Klanten
Verkochte lessen
Verkochte kampen
Podium prijzen
Danser opent een deur op het podium
Ineke en Justin

Mijlpalen voor Ndigo

De grote Opening. A dream coming true.

Justin en Ineke openen Dansstudio Indigo in Roeselare. Drie prachtige dansstudio’s met zwevende Harlequin Balletvloeren en vaste spiegels, precies zoals bij de professionele dans academies en gezelschappen. Ventilatie in alle studio’s en een gezellige zithoek voor de ouders en broers of zussen.

Docenten met een Bachelor Dans Diploma

Beiden afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, met reeds tonnen ervaring in het werkveld, vol passie en zin om de boodschap van Dans en Yoga te verspreiden.

Internationale podium prijzen in Praag

Op het wereld gerenommeerde festival slepen we verschillende prijzen in de wacht. Dansstudio Indigo krijgt les van docenten van Het Nationale Ballet van Praag. Het idee om de teams verder uit te bouwen en zo de kwaliteit van dans te verhogen in Roeselare, komt in versnelling. We nemen nog deel in Praag in 2016 en 2018.

Ndigo wordt ABT certified Ballet school

Zomer 2018, Justin en Ineke reizen naar New York en behalen beiden hun Diploma American Ballet Theater Certified Teacher level Pre Primary – Level 3.

Dit wordt het sjabloon voor alle technische danslessen in Ndigo. Enorm geïnspireerd passen we alle kennis toe op de lessen Ballet, Modern en Jazz in onze studio’s.

Februari 2019 vervolgen Justin en Ineke hun studies in New York en behalen de levels 4 & 5 van het ABT Teacher Program.

Dansstudio Indigo wordt Ndigo!

Tijdens het groeien zagen we dat Ndigo zoveel meer was dan alleen dans. Ndigo is een kweekvijver van creativiteit, kunst en beweging. Daarbij hoort Dans, Yoga, Coaching, en zoveel meer. Daarom hebben we een nieuwe naam, logo en huisstijl gemaakt.

Dans als carriere

Ndigo is een Pre Professional Dansopleiding. Onze Ndigo dansers stroomden al door naar:

  • Fontys Dansacademie Tilburg, NL
  • Koninklijk Conservatorium Bachelor Dans Antwerpen
  • De ! Kunsthumaniora Dans Antwerpen
  • Hedendaagse Dans Academie Kunsthumaniora Brugge
  • Pliejee KTA Brugge
Ndigo opent 2e filiaal in Klim basischool Beitem

Ndigo opent de 2e vestiging in de gloednieuwe sporthal van KLIM Basisschool Beitem. Deze nieuwe locatie biedt lessen aan voor kinderen vanaf 3 jaar tot volwassenen.

Ndigo opent 3e filiaal in De Ark basischool Oekene

Het comfort van aansluitend te dansen na de schooluren voor de kinderen in de buurt zijn een groot succes.

Barcelona Dance Awards

Ndigo krijgt verschillende prijzen op de Barcelona Dance Awards: Best Artistic Direction, 1st place Contemporary Dance, 2nd place Hiphop, Classical Talent Award: Milan Yep.

DanceWaves Competition

Ndigo wordt Europees kampioen in Modern en Ballet in de Groep en Solo Categorie. Ndigo krijgt de Award voor de school met het meeste aantal 1e plaatsen van Dance Waves Competition.

Ons ndigo Team

Een Stapje Verder Voor Jou

We spelen graag een rol in jouw succes.

Top Brands

Online webshop

Dress for success. Hier bij Ndigo geloven we in de kracht van dans en yoga, en we willen je helpen bij het vinden van de perfecte outfit en accessoires voor je volgende les.

De Ndigo webwinkel heeft een breed scala aan maten, stijlen en kleuren op voorraad aan betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar een elegante dans kostuum of een sticky yogamat, wij hebben alles wat je nodig hebt om les te volgen bij ons.

Wear Moi logo
Papillon logo
katz page top
capezio logo
Ako Yoga 1 1
rev logo white

Ontvang tips, artikels en Activiteiten rechtstreeks in je inbox