Justin Yep

Artistiek Leider/ABT Certified Ballet Teacher

Mijn naam is Justin Yep, en mijn danscarrière begon toen ik 21 was in het verre New Delhi. De reis was onconventioneel, vol moed, ambitie, en het soort passie dat grenzen verlegt.

Onder de leiding van Ashley Lobo bij The Danceworx, danste ik niet alleen; ik ontdekte de kracht van expressie en ook doceren. Werken met grootheden zoals Jaan Freeman en Cesar Moniz heeft me gevormd, niet alleen als danser, maar ook als mentor en inspirator.

In 2005 zette ik mijn zoektocht voort in Tilburg bij de Fontys Dansacademie. Hier groeide mijn begrip voor choreografie. In 2008 studeerde ik succesvol af met het diploma Bachelor Choreografie. Een ander sleutelmoment in mijn carrière waren de opleidingen in New York voor levels Pre Primary tot level 5 bij het American Ballet Theatre.

Maar wat mijn hart echt laat kloppen, is de verbinding met mijn studenten. Ik zie mezelf niet alleen als hun docent maar als hun bondgenoot in een prachtige dansreis. Mijn studenten, teams en choreografieën hebben Belgische en Europese kampioenschappen gewonnen, en ik ben enorm trots op wat we samen hebben bereikt.

Bij Ndigo is elke dag een kans om dromen te verwezenlijken, hoe groot de uitdaging ook is. We moedigen elkaar aan om moedig te zijn, initiatief te nemen en om massaal actie te ondernemen voor grandioze resultaten. Het is niet alleen over winnen; het gaat erom dat we trots kunnen zijn op onze reis en prestaties.

In mijn yoga-opleiding leerde ik de kunst van balans en harmonie, en ik breng deze filosofie naar mijn lessen. Ik ben er om je te helpen jouw unieke weg te vinden en je te verbinden met lichaam en geest..

Bij Ndigo geloven we in het verder geven aan de volgende generatie. We zijn een gemeenschap waar leren en liefde voor dans hand in hand gaan. Hier zijn respect, discipline en levenslang leren de waarden die ons ondersteunen. Kom en wees deel van onze familie. Ontdek de schoonheid en elegantie van dans, en ervaar de vreugde van samen dansen. Hier is je kans om groot te dromen en samen spectaculaire dingen te bereiken. Ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen, elke stap van de weg.