Welkom op de FAQ (Frequently asked Questions) pagina van Ndigo. De meest voorkomende vragen worden hier beantwoord.

Bestaande leden krijgen voorrang om in te schrijven. Dit gebeurt vanaf mei.

Vanaf de OPENLESWEEK kunnen nieuwe leden inschrijven (begin juni). Tijdens de Openlesweek en Proeflesweek kan je een GRATIS proefles volgen. In deze les kan je zien wat de cursisten geleerd hebben en kan je zelf al eens meedoen. Gelieve je plaats vooraf te boeken via mail. Na afloop van de proefles kan je beslissen om in te schrijven.

De inschrijving is pas definitief na betalen van het lidgeld.

De danskledij wordt bij Ndigo aangekocht. Zo heeft iedereen dezelfde kledij. Dat maakt het gemakkelijker voor de docent om de dansers te corrigeren en bovendien oogt het verzorgd tijdens de lessen en voorstellingen.

De leveranciers zijn Wear Moi, Capezio Dancewear, Le Papillon, IDS, Dancer Dancewear.
Het schooluniform hieronder beschreven is VERPLICHT! Kledij kan aangekocht worden tijdens de eerste lesweken.

Er is een indeling in leeftijdscategorieën: Kleuters (3 tot 6 jaar), Kids (lagere school), Jeugd (middelbaar) en Volwassenen. Binnen deze leeftijdscategorieën worden de dansers ingedeeld volgens niveau.

Nieuwe dansers volgen best een proefles om het juiste niveau te bepalen.

  1. Cursisten dragen de geschikte kledij en schoenen tijdens de lessen en respecteren het schooluniform.
  2. Ndigo is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan persoonlijke goederen.
  3. Cursisten komen op tijd naar de les. Opwarming is van cruciaal belang.
  4. Ndigo heeft het recht om lessen en activiteiten te vervangen of te annuleren.
  5. Bij het stopzetten van deelname aan de lessen wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Enkel wanneer het lid een medisch attest kan voorleggen, kan men de lessen recupereren onder de vorm van een Kortingscode, ter waarde van de overgebleven lessen en met aftrek van 10 euro administratiekost. Deze regeling gaat pas van kracht van het melden van de afwezigheid. De kortingscode is op naam van de cursist en kan enkel gebruikt worden voor lessen en kampen. Deze kortingscode is 1 jaar geldig.
  6. Ndigo is niet verantwoordelijk voor de cursisten voor en na de lessen. Gelieve niet onnodig in de dansschool te blijven voor en na de lessen. Gelieve de kinderen tijdig op te halen.
  7. Omkleden kan enkel in de kleedkamers.
  8. De cursisten respecteren de docenten en medewerkers van Ndigo en volgen hun richtlijnen op.

Indien u niet wenst dat uw foto’s/video’s gebruikt worden voor de website of ander promotie materiaal, gelieve dit dan op voorhand te laten weten via uw account op www.ledenbeheer.be.

  1. Tijdens de proeflessen is de dansschool niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. Alleen betaalde leden zijn verzekerd.
  2.  Indien deze voorwaarden niet nageleefd worden, heeft Ndigo het recht om de toegang tot de lessen en het gebouw te ontzeggen.

Lees de Privacy Policy van Ndigo hier.

Ouders en toeschouwers zijn welkom om te wachten in de dansschool. We hebben zitbanken in de gangen en een knusse zithoek waar je kan wachten tijdens de les.

Opgelet: dit kan afwijken volgens de veiligheidsvoorschriften.

In de gangen zijn er 2 kleedkamers voor dames en 1 kleedkamer voor heren. Het is mogelijk om daar om te kleden. Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedkamer. Ndigo is niet verantwoordelijk voor schade en verlies aan persoonlijke items.

Er is een hellend vlak bij de ingang dat heel toegankelijk is. Verder beschikken we over een ruime toiletruimte die rolstoelvriendelijk is. Ook voor kinderwagens is ons gebouw gemakkelijk toegankelijk.

In de 1e toiletruimte in de gang vindt u een luiertafel. Er staat een icoontje op de deur.

In onze zithoek onder de banken zijn er oplaadpunten voorzien met stopcontacten en USB ingang voorzien. Je kan daar je laptop, smartphone en tablet gemakkelijk opladen.

In onze garage kan je je fiets parkeren. Gelieven je fiets goed af te sluiten aub.

In de omliggende straten kan je gratis parkeren. Leg wel je blauwe parkeerschijf aub, je kan 2 uren blijven staan. Ons gebouw bevindt zich in de blauwe zone.

Je kan je drinkfles bijvullen aan het kraanwater. Het water is perfect drinkbaar.

Er is gratis WIFI beschikbaar voor onze klanten.