Ndigo Beitem: Sporten brengt de gemeenschap samen en laat iedereen genieten van bewegingsplezier op elk niveau!

We vinden het fantastisch dat we de Ndigo lessen naar de gemeenschap van Beitem kunnen brengen sinds 2022.

Waarvoor staat Ndigo?

Ndigo is een dansstudio die al meer dan 12 jaar ten dienste staat van de Roeselare gemeenschap. Wij zijn toegewijd om de waarden van respect, kwaliteit en bewegingsplezier aan te leren door middel van dans en yoga. 

Sommige van onze studenten zijn uitgegroeid tot geweldige dansers, dansdocenten en choreografen.

Ndigo is een dans- en yogaschool met vestigingen in Roeselare, Beitem, en Oekene. Wij bieden leuke en op techniek gebaseerde lessen aan voor leerlingen van alle leeftijden. Ons Pre Professional Programma biedt opleidingen voor getalenteerde dansers die een carrière in de dans willen uitbouwen.

Ndigo wil dans en yoga voor iedereen toegankelijk maken en breidt daarom zijn vestigingen uit naar Beitem en Oekene.

Waarom dansen in Ndigo Beitem?

De sporthal is gelegen op de 1e verdieping van Basisschool Beitem KLIM. De locatie is heel vlot te bereiken en ligt vlak aan de Meensesteenweg. Er is een ruime parking vlak naast de Kerk en de locatie is heel vlot te voet of met de fiets te bereiken.

Ndigo komt direct naar jouw omgeving omdat we weten dat het niet steeds zo evident is om naar het centrum van Roeselare te komen. Het gemak om vlakbij je huis te sporten is gewoon een unieke kans! De sporthal ligt in een veilige omgeving.

De gloednieuwe sporthal is voorzien van grote ramen, een schokdempende sportvloer, professionele geluidsinstallatie verluchting, kleedkamers, douches en toiletten. Kortom de ideale plek om veilig, blessure vrij en zonder zorgen te sporten.

Wat zijn de voordelen om les te volgen bij Ndigo Beitem?

  • De sportlessen zijn aansluitend op de schooluren. De kleuters en leerlingen van de lagere school kunnen in school blijven en vanuit de studio aansluiten op de sportles. 
  • Mis de kans niet om sportles te volgen van enthousiaste en gepassioneerde docenten met liefde voor hun vak!
  • De lessen zijn bedoeld voor iedereen, van kleuters tot volwassenen, en voor elk fysiek niveau!

Welke lessen kan je volgen in Beitem?

Mini-Move

De les Mini Move is een leuke mix van turnen, kleuterdans en kinderyoga voor jongens & meisjes van het 1e tot 3e kleuter.

De kleuters verbeteren coördinatie, kracht & flexibiliteit, ontwikkelen zelfvertrouwen, leren samenwerken en beleven bovenal veel plezier. 

De les bestaat uit een toffe opwarming, opdrachten met materialen, sportieve spelletjes, bewegen op muziek en stretchen op de yogamatjes. Alles wordt in een fantasierijk thema gegoten dat aansluit bij de leefwereld van het kind.

Dans Kids

Voor de leerlingen van het 1e tot 6e leerjaar hebben we de lessen Dans Kids op het programma staan. Je zult zeker genieten van deze serie lessen! Deze les heeft elementen van Jazz Dance, Funky Dance en Hip-Hop in een toffe mix. 

Het beste deel is dat je een aantal nieuwe bewegingen kunt leren en veel plezier kunt hebben op hetzelfde moment. Onze warming-up brengt je lichaam meteen in beweging, daarna duiken we in een opwindende choreografie met veel nieuwe en hippe danspassen.

Fit & Dance

De volwassenen kunnen zich volledig uitleven bij de Fit & Dance. Trainen op de beat van je favoriete liedje is een geweldige manier voor volwassenen die een effectieve workout willen en tegelijk veel FUN willen beleven. 

De les heeft elementen van Pilates, BBB, Aerobics en HIIT fitness training op toffe uptempo muziek. Je lichaam wordt sterker, strakker en leniger.Je zult deze les geweldig vinden als je in vorm wilt komen op een toffe manier.

Waarop legt Ndigo de focus tijdens de lessen?

  • Kwaliteit – een goede opleiding op elk niveau.
  • Fun – Make your move and enjoy yourself!
  • Zelfvertrouwen – Haal je innerlijke kracht naar boven.
  • Motoriek en coördinatie verbeteren – oefeningen uitvoeren terwijl je plezier beleeft.
  • Uitstraling en improvisatie – Toon je personaliteit!
  • Leuke choreografieën op elk niveau – Iedereen is een ster.

Pak je sporttas en beweeg met ons mee.

De sportlessen van Ndigo Beitem zijn de ideale kans om te dansen in jouw buurt. Of je nu op zoek bent naar een leuke vrijetijdsbesteding  of jezelf wilt pushen, deze lessen zullen jouw mentaal en fysiek een bevrijdend  gevoel brengen! See you there.