Yoga

Yoga stimuleert de connectie tussen lichaam en geest door het uitvoeren van dynamische en krachtige Yoga bewegingen. Door het oefenen van houdingen en ademtechnieken ontwikkelen we kracht, souplesse en een betere lichaamshouding. De les eindigt met een aangename relaxatie. Dit geeft een positieve invloed op je gemoed en innerlijk. 

De basis ligt bij Power Yoga. Wekelijks komen dezelfde oefeningen terug, aangevuld door nieuwe houdingen en variaties. De houdingen (asanas) kunnen aangepast worden aan jouw fysiek niveau. 

 

Er zijn twee niveau's. In Easy Flow Yoga leren we de basis. In de les Power Yoga gaan we hiermee verder aan een hoger tempo en hogere moeilijkheidsgraad. In de MORNING FLOW yoga hebben we een open level les, voor iedereen toegankelijk! Zorg voor sportieve kledij en neem je matje mee. Als je geen mat hebt, kan je één aankopen in onze winkel.

In de KINDER/KLEUTER YOGA les gaan we op een speels avontuur. De asana’s (yogahoudingen) worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen, dans, verhalen, massage, relaxatie en creatieve opdrachten.Yoga kan bijdragen aan een positief zelfbeeld, innerlijke rust, betere concentratie, beter omgaan met stress, meer vertrouwen en een goede houding. Tijdens de les is er geen prestatiedruk, iedereen doet wat hij of zij kan. We leren luisteren naar ons lichaam en naar dat van de anderen.

 

Kinderyoga is een heel aangename manier om je eigen krachten te ontdekken en om jezelf in balans te brengen.

 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter

Sweater

Cropped sweater

Legging Adult

Legging Child

Sport bra

Cropped top

Copyright © 2009-2020 •ndigo