Ndigo opent nieuwe dansstudio in Beitem!

Ndigo opent een tweede locatie voor danslessen in de gloednieuwe sporthal van Beitem school! De oprichters van Ndigo, Justin Yep & Ineke Vandevyvere, wonen zelf in Beitem en vinden het een prachtig idee om dans aan te bieden in hun eigen buurt.

We zijn toegewijd aan het leveren van leuke en kwalitatieve lessen voor iedereen, of je nu een kleuter of een volwassene bent, een beginner of expert. Wij bieden danslessen met een persoonlijke benadering en een fijne sfeer.

Beitem 1

“Zelf ging ik naar school in Beitem. Voor mijn danspassie ging ik bijna elke dag naar de stad (Roeselare) om te dansen. Er waren gewoon niet zoveel mogelijkheden vlakbij. Nu ben ik heel erg blij dat ik danslessen toegankelijk kan maken voor mensen uit mijn buurt.”

Ineke Vandevyvere

Voordelen van dansen

Een dansles kan een geweldige manier zijn om kinderen kennis te laten maken met een actieve levensstijl en hen tegelijkertijd de kans te geven om nieuwe vaardigheden te leren. Danslessen zijn meer dan dansen alleen.

Ze leren kinderen ook over behendigheid, kracht, een goede lichaamshouding, muzikaliteit en zelfvertrouwen.

Dans is een geweldige manier voor kinderen om sociale mentale ontwikkelingsvaardigheden te leren, omdat het voor hen een nieuwe kans is om tijd door te brengen met andere kinderen in disciplinaire omgeving.

Beitem 2

Kinderen die danslessen volgen, krijgen sterkere spieren, een beter evenwicht en coördinatie, meer zelfvertrouwen en sociaal-emotionele ontwikkelingsvaardigheden. Bij Ndigo geven we elke danser persoonlijke tips en staat dansplezier voorop.

We geven lessen aan kleuters, lagere school leerlingen, jeugd en volwassenen. Vanzelfsprekend is het dat dansen goed is voor elke leeftijdsgroep!

Beitem 3 1

Start nu in Ndigo Beitem

Het is nooit te laat om fit en gezond te zijn! We staan graag voor je klaar om je aangename en toffe sportlessen te geven. De groepssfeer zorgt ervoor dat je blijft volhouden.

Bezoek onze website voor meer details. Neem ook een kijkje op de Facebook Pagina van De Klim