Dance Stars Competition Izegem

[vc_row][vc_column][vc_column_text]danceStart 9

danceStart 8

danceStart 7

danceStart 6

danceStart 5

danceStart 4

danceStart 3

danceStart 2

danceStart 1

 

Het startschot van het wedstrijdseizoen voor onze drie Indigo teams werd gegeven in de DanceStarsCompetition in De Leest te Izegem.

Op za 19 januari danste onze Kids Compagnie voor het eerst hun nieuwe choreo gemaakt door Ineke Vandevyvere. Ze straalden op het podium en sleepten de 2 prijs in de wacht. Ook soliste Ella Deketelaere viel in de prijzen, zij was supertrots op haar 1e plaats. Het kon niet op, want Soliste Noor Sinnaeve werd 3e en Soliste Aurélie Houthoofd werd 2e. Het duo van Amber en Aurélie behaalde een mooie 4e plaats.

De dag erna waren we alweer present voor de deelnames van Tienercompagnie en Compagnie. Zij lieten zich meevoeren door krachtige choreo’s van Justin Yep. De Tienercompagnie eindigde 10e en de Compagnie werd 9e. Het duo Odile Declerck en Charlotte Decloedt behaalde een mooie 4e plaats.

We stellen het echt op prijs dat we meteen nuttige feedback kregen van de jury.

Daarmee kunnen we zeker aan de slag. We kijken al uit naar de verdere ontwikkelingen van elke danser en van elk team. Komend weekend staan we op de dansvloer bij Dancewaves in Koksijde.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vergelijkbare berichten