Dance Stars Competition Izegem 2019

Dance Stars 2019 26

De competitie is intens en de inzet is hoog als jonge dansers uit het hele land neerstrijken in Izegem, België, voor de Dance Stars Competition. Ouders staan aan de zijlijn hun kinderen toe te juichen, terwijl anderen vol ontzag kijken naar het getoonde talent. Voor veel van deze kinderen is dit hun kans om te schitteren en te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om een ster te worden. Met zoveel op het spel, wie komt er als beste uit de bus?

Het startschot van het wedstrijdseizoen voor onze drie Indigo teams werd gegeven in de Dance Stars Competition in De Leest te Izegem.

Wat is de Dance Stars Competition?

Dance Stars Competitie is een ongelooflijke kans voor dansers uit heel België en Nederland om hun verbazingwekkende vaardigheid en talent te tonen in stijlen als klassiek ballet, jazz, moderne dans en showdans.

Dance Stars wil een ervaring creëren die in het teken staat van de kunst van het optreden, van de selectie van de locatie zelf tot de organisatie van de jury en het publiek zelf.

Door deze veelbelovende dansers een platform te bieden dat hen zo groots verdient, kunnen ze een zelfvertrouwen ontwikkelen dat nog lang nadat Dance Stars is gekomen en gegaan, elke individuele deelnemer zeker voorbereidt op toekomstige successen.

Dance Stars heeft echt iets bijzonders gecreëerd voor zijn deelnemers; het is geen wonder dat deze wedstrijd tussen sterren in populariteit blijft toenemen naarmate de tijd vordert.


Lees Meer Blogs


De Resultaten

Dag 1:

  • Op za 19 januari, 2019 danste onze Kids Compagnie voor het eerst hun nieuwe choreo gemaakt door Ineke Vandevyvere. Ze straalden op het podium en sleepten de 2 prijs in de wacht.
  • Ook soliste Ella Deketelaere viel in de prijzen, zij was supertrots op haar 1e plaats.
  • Het kon niet op, want Soliste Noor Sinnaeve werd 3e en Soliste Aurélie Houthoofd werd 2e.
  • Het duo van Amber en Aurélie behaalde een mooie 4e plaats.

We stellen het echt op prijs dat we meteen nuttige feedback kregen van de jury.

Dag 2:

  • De dag erna waren we alweer present voor de deelnames van Tienercompagnie en Compagnie. Zij lieten zich meevoeren door krachtige choreo’s van Justin Yep.
  • De Tienercompagnie eindigde 10e en de Compagnie werd 9e.
  • Het duo Odile Declerck en Charlotte Decloedt behaalde een mooie 4e plaats.

We stellen het echt op prijs dat we meteen nuttige feedback kregen van de jury.

Daarmee kunnen we zeker aan de slag. We kijken al uit naar de verdere ontwikkelingen van elke danser en van elk team. Komend weekend staan we op de dansvloer bij Dancewaves in Koksijde.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een danswedstrijd om aan deel te nemen, dan is de Dance Stars Competition een fantastische optie. Met categorieën voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus heeft deze wedstrijd zeker voor elk wat wils.

En als je wint, loop je weg met mooie prijzen! Kijk dus zeker op de officiële website voor meer informatie en maak je klaar om het podium op te gaan.


Similar Posts