The story behind the new logo PLUS… the full Promo Clip extended version.

We voelden dat het tijd was voor iets nieuws. Ons logo had een update nodig, een beeld dat past bij alles wat we doen. Ondertussen is dit niet enkel dans, maar ook Yoga, Coaching, Events en Fotografie. We hadden het al helemaal ingebeeld. We zouden het logo groots onthullen op onze finale dans tijdens de voorstelling. Helaas kon de voorstelling niet doorgaan, dus bedachten we iets anders.

Voor de aankondiging van ons gloednieuwe logo hebben we daarom een machtige video clip gemaakt samen met de dansers van de Ndigo Compagnie.

Het weerzien met de dansers, na 12 weken, was hartverwarmend. We zwaaiden en lachten naar elkaar vanop afstand en gingen meteen aan de slag. We zochten een ‘Urban eigentijdse setting’ in onze stad Roeselare. Deze vonden we bij de Trax site, in de fietstunnel bij het station en aan de Bassin. In deze tijden van Social Distancing was het even aanpassen om afstand te houden. Geen lifts, groepswerk en high fives deze keer. Toch was de samenhorigheid voelbaar.

We hadden zo veel beeldmateriaal dat we een Full Version van de clip gemaakt hebben. Het zou zonde zijn om deze beelden voor ons te houden. Daarom delen we hier de FULL VERSION. Jihaaa!

https://youtu.be/8LJEi8qC-bc

De onthulling van ons nieuwe logo, met een korte inleiding door Ineke, zie je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=KNmCdK-OVqU

Dank je wel aan alle meiden en ouders van de Compagnie groep. We hopen dat we alle Ndigo fans snel opnieuw mogen verwelkomen in onze studio’s.

Registraties zijn open voor onze lessen. ‘Make your move’.

Similar Posts