Yes! We gaan op Danskamp!

file 4 2

Wat een schitterend nieuws kregen we vanavond te horen. Er is een gunstig advies voor de jeugdkampen deze zomer. We keken al enorm hoopvol uit naar deze beslissing. De kinderen hebben al heel lang hun sport en andere groepsactiviteiten moeten missen, deze zomer wordt beslist ééntje om nooit meer te vergeten. Zowel voor de kinderen als voor de ouders is het een verademing te horen dat we op zomerkamp(en) mogen.

Dansen, knutselen en spelen de hele dag

Op danskamp komen bij ons, biedt de kinderen een echte uitlaatklep. In ons Mini- en Kriebelkamp gieten wij alles in een creatief thema en dompelen ons er de hele dag in onder. De bengels kunnen hun hartje ophalen aan toffe spelletjes, mooie choreo’s in verschillende stijlen, toneel opdrachten, en knutselactiviteiten. We zullen naar een verrassing toewerken die we de vrijdag onthullen.

Heel veel dansen

Vanaf het 3e leerjaar dagen we de jongeren uit op onze Technische Dansstage. Deze intensieve stage is er voor de echte dansliefhebber. We bewegen ons in het zweet tijdens Ballet, Yoga, Modern, Jazz, en andere technische danslessen. De dansers zijn per niveau ingedeeld zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. De lessen worden gegeven door professionele docenten in hun vakgebied.

Veiligheid voorop

We zorgen voor een veilige omgeving en passen ons aan aan de maatregelen. Meer info volgt.

Ik schrijf in!

Ja hoor, je kan nog steeds inschrijven. Surf naar deze link en kijk bij ‘Activiteiten’.

Hier zie je ook alle info.

Tot in onze kampen!!!

6
2
4
1
3
5