|

Wedstrijddansen vanuit je kot? Ja, dat kan maar wees snel!

file 5 1

In deze tijd waar je als danser enkel online les kan krijgen, en waar je ook de magie om voor een publiek te dansen moet missen, is het een kans om creatief te zijn.

Dancewaves Competition ,,(link) organiseert een online wedstrijd. Hoe werkt het?

  • Creëer een nieuw dansstuk of oefent een bestaand dansstuk in.
  • Zoek een leuke locatie in je buurt, zoals de tuin, de woonkamer, …
  • Maak een kwalitatieve filmopname.
  • Stuur deze film naar Dancewaves tegen 18 mei.

Dancewaves is al heel bekend bij •ndigo, omdat we al jaren deelnemen aan dit wedstrijdcircuit met solo’s, duo’s en groepen. Wij vinden het super dat ze een wedstrijd organiseren online. Er zullen ook jury leden de films bekijken. De ‘likes’ vanuit het publiek tellen ook mee. Stemmen kan tot 31 mei. 2020. Wist je dat er al meer dan 8 landen meedoen aan deze unieke wedstrijd?

Ella, Camille, Ilke, Louise, Joke, Leonore … zijn enkele jonge meiden die de danskriebels door heel hun lijf voelen. Ze gingen aan de slag in hun kamer, hun tuin, hun dansruimte en experimenteerden met verschillende bewegingen. Ze maakten zelf een solo of oefenden een bestaande solo in en stuurden hun filmpje door naar Dancewaves Competition.

Deze crisis laat hen niet stoppen met dansen!

Wij hebben veel bewondering voor jongeren die creatief omgaan met hun kunst, die zelf iets ondernemen, en niet bij de pakken blijven neerzitten.

Steun ze aub door hun Youtube filmpje te liken. Klik op hun naam om naar hun filmpje te gaan. Als je zelf een kansje wil wagen, je hebt nog enkele dagen tijd.

Alvast bedankt.

file 6 1

ILKE

file 7 1

,ELLA

file 8 2

CAMILLE

file 9 1

LOUISE

file 10 1

JOKE

file 11 1

LEONORE

Vergelijkbare berichten