YOGA VOOR INDIA | Vrienden van Jagdish – Orissa – India

Niet veel mensen weten dat mijn roots in India liggen. Ik ben daar geboren en opgegroeid voor ik naar Europa vertrok om te studeren.

Ondertussen woon ik al jaren in België, en toevallig hebben mijn buren (Els Delie en Nico Staessens) ook een warm hart voor India. Ze trekken geregeld richting Orissa in India om de levensstandaard van de plaatselijke bevolking te verbeteren. Hun project wordt volledig gefinancierd door eigen middelen, benefietopbrengsten en donaties. Ze leven ginder een week intens mee met de lokale gemeenschap.

Ze bouwen er een “Belgisch” huis om basiseducatie in te richten. De volgende fase is om dit ook te verwezenlijken in de naburige en afgelegen dorpjes.

We vinden dit een heel mooi project van warme, gedreven mensen en willen dit initiatief graag steunen.

Op zondag 15 oktober organiseren we een Yoga les in Dansstudio Indigo van 10u30 tot 11u45. De deelname prijs is 10 euro. Al het verzamelde geld gaat volledig naar het project. Voor de mensen die er niet bij kunnen zijn: we zetten een spaarpotje in de Dansstudio waar je je gift kwijt kan.

Graag op voorhand inschrijven via mail (info@indigodans.be). Deelnemen kan vanaf 10 jaar. Contant betalen voor de les aub.

Op hun facebook pagina (Vrienden van Jagdish – Orissa – India) kan je meer info vinden over het project.

We appreciëren jullie steun. Dansstudio Indigo samen met Els & Nico bedanken jullie alvast.

Namaste.

Justin Yep

#DansstudioIndigo #INDIA #yoga

Recente blogposts

Alles weergeven