Goesting in iets lekkers-LEES DIT DAN!

 Photo by  Alisa Anton  on  Unsplash

Photo by Alisa Anton on Unsplash


Dansstudio Indigo verkoopt heerlijke PANNENKOEKEN van Pannenkoeken Dries, t.v.v. de voorstelling op 26 en 27 mei 2018 in De Spil.

Bij het organiseren van de dansvoorstelling komt ieder jaar opnieuw heel wat kijken. We willen dat elke danser kan stralen op het podium en zorgen voor iedereen voor een passend mooi kostuum. Ieder jaar groeit het aantal dansers, en dus ook de nodige kostuums. De opbrengst van deze verkoop dient alleen maar om een klein deel van deze kosten te dekken. Alle beetjes helpen. We zouden het heel fijn vinden als jullie deze post kunnen delen, en als je ook eens vraagt aan vrienden en familie om een (of meerdere) pakje(s) te kopen. 😀

Prijs is 6,50 euro voor een pakje van 1 kg. Deze zijn vacuum verpakt en kunnen ook in de diepvries. Laat ons voor 25 nov weten hoeveel pakjes je wenst te bestellen. De levering vindt plaats in de dansschool op wo 29 nov en vrij 1 dec.

Gelieve op voorhand af te rekenen aub. Graag gepast geld in omslag afgeven of overschrijven op BE54 001577035797 met vermelding van je naam, het aantal pakjes en de leverdatum.

Smakelijk en alvast bedankt! Justin en Ineke (info@indigodans.be/0474 99 68 98)

#2017 #Pannenkoeken

Recente blogposts

Alles weergeven