Ndigo Oekene: Dans is een ongelooflijke vorm van kunst die de kinderen in Oekene kan inspireren en motiveren.

We zijn er erg trots op dat we op onze derde locatie leuke en aanstekelijke danslessen kunnen aanbieden. 

Waarvoor staat Ndigo Oekene?

Ndigo is een hecht team van toegewijde dansprofessionals die zich al meer dan 10 jaar ten dienste stellen van de gemeenschap van Roeselare en omstreken. Wij zetten ons in voor het aanleren van de waarden die van dansers geweldige danskunstenaars maken. 

Wij geloven dat dans niet alleen bewegingen kan aanleren, maar ook een gemeenschapsgevoel kan opbouwen, gebaseerd op respect voor de individuele stemmen in een groep. De dansopleiding vormt karakter en ongeziene kwaliteiten om een individu voor te bereiden op het leven.

Ndigo is een dansacademie en yogastudio die leuke en technische lessen aanbiedt aan studenten in Roeselare, Beitem en Oekene. Onze academie heeft het leven van duizenden klanten beïnvloed, van wie velen professionele dansers en leerkrachten zijn geworden. Wij bieden een Pre Professional Programma aan voor getalenteerde dansers die meer van hun inbreng in de danswereld verwachten.

Waarom dansen in Ndigo Oekene?

Vanaf september 2021 zullen vele jongeren kunnen genieten van de nieuwste trends op het gebied van dans vanuit de ruime sporthal van meer dan 650m2! De professionele punt-elastische vloer is schokdempend en dus ideaal om blessures te voorkomen en geschikt voor sporters van alle niveaus! Er zijn vier kleedkamers met toiletten/douches. 

Welke faciliteiten hebben we in Ndigo Oekene?

De sporthal is gelegen in een veilige buurt, direct achter Basisschool De Ark. Er is voldoende parkeergelegenheid net naast de sporthal en de locatie is gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken, aangezien je slechts enkele seconden verwijderd bent van alle omliggende straten.

De locatie kon niet handiger – net buiten de stad Roeselare en op een steenworp van de Ring, AZ Delta Roeselare en de toegang tot de snelweg. 

Ndigo weet dat niet alle sporters naar het centrum van de stad kunnen komen, dus komen wij direct naar jou toe. Het gemak om in je nabijheid te dansen is gewoon een mooie kans!

De sporthal beschikt over alle moderne voorzieningen, zoals sportvloer, kleedkamers, toiletten, douches en een tribune. 

De praktische voordelen om lessen te volgen in Ndigo Oekene?

De lessen sluiten mooi aan op de schooluren en bieden alle kinderen uit de buurt de kans om dansles te volgen met gemotiveerde en gepassioneerde dansdocenten. Of je nu een beginner of een expert bent, je krijgt gegarandeerd de beste dansles met onze dynamische dansbewegingen, funky beats en energieke choreografie.

Welke soorten dansstijlen kan je volgen in Oekene?

Onze leuke danslessen voor dansers van het 1e tot en met het 6e leerjaar zullen je zeker bevallen! De lessen zijn een combinatie van Jazz, Funk en Clipdance. We garanderen veel coole bewegingen. Als je een beginner bent, werken we met je individuele behoeften zodat je alles snel onder de knie krijgt. 

Alle lessen beginnen met actieve opwarmingsoefeningen die zowel de spieren als de gewrichten voorbereiden, voordat we overgaan tot het eigenlijke dansen. Aan het eind van de les is er altijd tijd om de choreografie te oefenen, zodat je je na afloop van de les de koning te rijk voelt! De danspassen worden uitgevoerd op up tempo pop muziek van vroeger en nu.

Waarop legt Ndigo de focus tijdens de lessen?

  • Kwaliteit – Danslessen op het hoogst mogelijke niveau voor iedereen toegankelijk!
  • Fun – Dans en beleef de tijd van je leven!
  • Coole choreografieën leren – Het leven is te kort om niet te dansen!
  • Sterkere motoriek en Coördinatie opbouwen – De kracht van muziek en spel benutten!
  • Muzikaliteit bevorderen – Deel de beat!
  • Expressie en Improvisatie – Jouw verbeelding is de limiet!
  • Zelfvertrouwen verbeteren – Krijg de kracht om je lichaam te beheersen!
  • Leeftijd gericht dans materiaal – Dansen op jouw niveau!

Trek je dansschoenen aan en beweeg met ons mee

De danslessen van Ndigo Oekene zijn de perfecte manier om te dansen in jouw buurt. Of je nu op zoek bent naar een sportieve hobby of verder wil gaan met dans, deze danslessen zullen zowel geest als lichaam een geweldig gevoel geven!