Hip Hop Stars: voor Kids en Teens

Hip Hop dans is altijd een veelzijdige en creatieve vorm van expressie geweest. Het gaat niet om het volgen van regels, maar eerder om het creëren van je eigen stijl met de bewegingen die je wilt! De populariteit van hip hop dans blijft zich ook ontwikkelen.

Wat is HipHop Stars?

Hip Hop is de meest populaire muziekvorm in U.S.A. De dansstijl is ontstaan uit rapmuziek en blijft evolueren met elke nieuwe generatie, en wordt steeds diverser

De grootste aantrekkingskracht van Hiphop dansen ligt niet zozeer in het volgen van vaste routines of technieken, maar veeleer in het creëren van je eigen unieke bewegingen gebaseerd op waar je op dat moment zin in hebt!

In onze les Hiphop Stars Kids leer je dansen als een pro, met trucs die je hart sneller doen kloppen en je voeten nog meer doen kloppen! Hiphop geeft jou een bevrijdend en gelukzalig gevoel!

Waarom de les HipHop Stars volgen?

Van het knallen van beats of het vastzetten in een old school hiphop move, tot het serieuze popping en locking! Je zult je geen moment vervelen in de les Hiphop Stars Kids! 

 • Voel je vrij en ontwikkel je eigen stijl
 • Leer bewegingen die jou inspireren
 • Wordt waanzinnig expressief
 • Een verbetering van je coördinatie
 • Prikkel je muzikaliteit op rap, hiphop, R&B en Funk muziek.
 • Leer de verschillende stijlen binnen de Hiphop cultuur kennen. 
 • We oefenen op popping, locking, housing, en ook New Style
 • Wordt sterker en atletischer
 • Voel het verschil tussen harde en ontspannen bewegingen in je lichaam
 • Krijg meer zelfvertrouwen in de battles in groep
 • Voel de groepssfeer als je elkaar aanmoedigt

Voor wie is HipHop Stars?

Deze les is ideaal voor jongens en meisjes van het 3e tot 6e leerjaar. Voorkennis is niet noodzakelijk, als je maar ongelofelijk veel zin hebt om te bewegen op hiphop muziek.  Vanaf het middelbaar kan je je volop uitleven in de les HipHop Stars Teens.

Hoe verloopt de les HipHop Stars?

We warmen op door de verschillende lichaamsdelen te bewegen, dit noemen wij de isolaties. Daarna gaan we verder met het bouncen en leren we de nieuwe nieuwe danspassen van de les. Deze danspassen kunnen uit verschillende Hiphop stijlen komen. We oefenen tot we alles helemaal onder de knie hebben, zodat we volledige kunnen genieten. Tot slot gieten we alle coole hiphop moves in een verfrissende choreografie.

Iedereen kan op zijn eigen niveau de choreografie uitvoeren. Voel je lichaam helemaal warm worden en beweeg op de beat.

De les eindigt met een glimlach op je gezicht en een geweldig gevoel van voldoening! Je verlaat de studio wetende dat je alles uit deze les hebt gehaald.

Wat moeten we aandoen bij Hiphop Stars?

Een zwarte dansbroek, zwarte T-shirt of top. Zwarte danssneakers met splitzool voor HipHop Star Kids.

Gerelateerde dansstijlen

Hier zijn de andere dansstijlen die dicht bij Hip Hop liggen zoals Girly Hip Hop, Jazz, Funky dance en Clipdance.