Fitness and Dance Adults

Ijzersterk fit lichaam met de coolste dansmoves.

 

Ben je op zoek naar een actieve les met een hoog fitness gehalte terwijl je nieuwe danschoreo’s leert? Wil je fitter worden en je coördinatie verbeteren, wil je dansen voor je plezier, lol hebben en eventjes je zorgen vergeten? Dan hebben wij de juiste les voor jou.

 

We hebben vaak nood aan eventjes ‘me-time’ omdat onze schema’s zo vol zijn. Denk aan de werkweek, het huishouden, de kinderen en hun activiteiten… Dan heb jij zeker wel wat fun verdiend. Je kan je hoofd even helemaal leeg maken in een toffe sfeer, weg van de dagelijkse sleur.

 

Deze les is hoog effectief als je je lichaam wilt pushen en je spieren wilt voelen tijdens de opwarming. De warming up heeft elementen van Pilates, BBB, Aerobics en HIIT fitness training op toffe uptempo muziek. Je lichaam wordt sterker, strakker en leniger.

 

Na de warming up duiken we meteen in een afwisselende choreografie op leuke pop en funk muziek. Met deze coole moves van Hip hop, Jazz en Funk kan je schitteren op feestjes. Voel de vibe samen met je hele dansgroep. Je verlaat de les met een ‘happy feeling’! 

 

Ben je geïnteresseerd om een gratis proefles te volgen, klik op de knop onderaan en we geven je alle info over de komende proefles.