Top

Blog

Blog Banner Emoji Kamp 1200x628 1

EMOJI KAMP | Mini Kriebel | Aug 2020

Het Emoji kamp, een sprankelende rollercoaster van blije emoties! Emoji’s zie je nu echt overal, dus waarom eens geen danskamp rond Emoji’s?

Emoji’s zie je nu echt overal, dus waarom eens geen danskamp rond Emoji’s?

file 15 1

De choreografen hebben rond dit thema gewerkt om dansbewegingen te creëren voor het kamp. Dit resulteerde in heel gevarieerde dansen. Voor de kinderen was het dan ook erg tof om hieraan mee te werken. De dansers werden ook echt gevraagd om mee te denken: ‘Hoe druk jij een bepaalde emotie uit?’

De dansers werden ook echt gevraagd om mee te denken: ‘Hoe druk jij een bepaalde emotie uit?’

Naast dansen vulden we de dagen met heel afwisselende opdrachten zoals: spelletjes, knutselen, toneel, improvisatie en expressie, sport, koken,… natuurlijk alles in het emoji thema ;). Heel toepasselijk kozen we voor danskledij in de kleuren geel en zwart.

We sloten het kamp af met de opnames voor de videoclip.

Wegens Corona konden we helaas de ouders niet uitnodigen in de dansschool. De videoclip gemaakt door Justin Yep Photography is echt heel mooi geworden! Kijk en oordeel zelf, maar de blije gezichtjes van de dansers werken echt aanstekelijk!

Dank je wel aan alle leiding en choreografen voor jullie inzet en ondersteuning: Justine, Emma, Ynske, Odile, Noor, Aurélie, Amber en Sarah!

file 16 1

Lieve dansers, hopelijk zien we jullie terug in ons herfstkamp!

De video clip zie hier: Emoji Danskamp Video

Justin Yep
No Comments
Add Comment
Name*
Email*