EMOJI KAMP | Mini Kriebel | Aug 2020

Wat is een Emoji kamp?

Het Emoji kamp, een sprankelende rollercoaster van blije emoties! Emoji’s zie je nu echt overal, dus waarom eens geen danskamp rond Emoji’s?

Emoji’s zijn meer dan alleen een eenvoudige manier om emoties op internet te uiten. Ze kunnen worden gebruikt om ons op verschillende manieren te helpen communiceren.

In ditEmoji kamp leren deelnemers hoe ze verschillende Emoji-betekenissen kunnen interpreteren en gebruiken in hun dagelijkse leven. Deelnemers krijgen ook de kans om expressie te oefenen door hun eigen Emoji-dans te creëren.

Wat zijn thema kampen?

Emoji’s zie je nu echt overal, dus waarom eens geen danskamp rond Emoji’s?

De choreografen hebben rond dit thema gewerkt om dansbewegingen te creëren voor het kamp. Dit resulteerde in heel gevarieerde dansen. Voor de kinderen was het dan ook erg tof om hieraan mee te werken. De dansers werden ook echt gevraagd om mee te denken: ‘Hoe druk jij een bepaalde emotie uit?’

Themakampen zijn een populair onderdeel van Ndigo. Deze kampen zijn voorbereid met een specifiek thema in gedachten.

Kampen zijn een manier voor kinderen om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Met deze kampen kunnen kinderen hun interesses verkennen in een veilige en stimulerende omgeving.

Ndigo heeft heel wat verschillende kampen activiteiten, waaronder koken, theater, knutselen, dans, spel en nog veel meer.

De dansers werden ook echt gevraagd om mee te denken: ‘Hoe druk jij een bepaalde emotie uit?’

Welke andere activiteiten heb je tijdens de kampen?

Naast dansen vulden we de dagen met heel afwisselende opdrachten zoals: spelletjes, knutselen, toneel, improvisatie en expressie, sport, koken,… natuurlijk alles in het emoji kamp thema ;). Heel toepasselijk kozen we voor danskledij in de kleuren geel en zwart. De kinderen konden op de vrijdag al hun danskunsten laten zien en werden gefilmd vanuit verschillende perspectieven.

Wegens Corona konden we helaas de ouders niet uitnodigen in de dansschool. In de voorbije danskampen hadden we telkens een slotshow in onze dansstudio. Deze keer werd de video een goed alternatief voor de slotshow. De videoclip gemaakt door Justin Yep Fotografie is echt heel mooi geworden! Kijk en oordeel zelf. De blije gezichtjes van de dansers werken echt aanstekelijk! De team spirit tussen de dansers en de docenten is echt voelbaar. Wat een prachtig emoji kamp!

Emoji kamp team in Ndigo
Dank je wel aan alle leiding en choreografen voor jullie inzet en ondersteuning: Justine, Emma, Ineke, Ynske, Odile, Noor, Aurélie, Amber en Sarah!

Lieve dansers, hopelijk zien we jullie terug op een ander kamp. Ndigo houdt regelmatig kampen voor leden en niet leden tijdens de school vakanties.

Voor wie zijn de danskampen?

Ndigo kampen staan open voor kinderen van 3j tot 12j . Er zijn verschillende thema kampen, met een variatie van knutselen tot sport- en educatieve programma’s waar uw kind tijdens de schoolvakanties van kan genieten. Aanmelden gaat snel en eenvoudig!

Voor de echte dansliefhebber hebben we ook dansstages in de aanbieding. De technische stage, ook wel de intensieve dansstage genoemd, is bedoeld voor dansers om techniek en flexibiliteit te verbeteren. Professionele dansdocenten helpen dansers om deze vaardigheden in korte tijd te ontwikkelen. De stage is een opeenvolging van verschillende dansstijlen zoals Klassiek Ballet, moderne dans en Jazz dans. Verder komt er ook stretching en Yoga aan bod. De danser leert op een respectvolle manier zijn lichaam volledig in te zetten en alle spiergroepen te gebruiken.

Aanmelden gaat snel en eenvoudig! Wens je ook in te schrijven? Zoek onder kampen.


Wie is Ndigo?

Ndigo (vroeger Dansstudio Indigo) geeft wekelijkse danslessen en yogalessen in Roeselare, Beitem en Oekene m.o.a Funky Kids, Jazz, Dance Kids, Hip Hop, Modern, Ballet, Kleuterdans en zo veel meer. Een overzicht kan je hier vinden. Hopelijk tot snel!


Vergelijkbare berichten